top of page

Spoordonkseweg 16

Oost West en Middelbeers

TE HUUR

vanaf € 1750,-

Omschrijving

Chalet Sonnevanck.

Een markante woning gelegen aan de Spoordonkseweg in Oirschot nabij het centrum. De woning is van vroeger uit een notariswoning gebouwd volgens de Jugendstil. Deze kunststroming was tussen 1890 en 1914 op verschillende plaatsen in Europa erg populair, voornamelijk als reactie op het impressionisme.

Inmiddels is de woning omgebouwd tot 4 appartementen. Op de begane grond bevinden zich 3 appartementen alsmede een gezamenlijke keuken en verblijfsruimte. De doelgroep is ouderen die samen willen koken, een kaartje leggen, fietsen, wandelen of gezellig van elkaars gezelschap willen genieten. De ervaring leert dat er veel eenzaamheid leeft onder ouderen. Naast dat ieder aan de achterzijde zijn eigen tuin/terras (zuid/west) heeft is er een gezamenlijke berging voor het plaatsen van bijvoorbeeld elektrische fietsen en kunnen eventuele scootmobielen onder een overkapping geplaatst worden.

Op de eerste verdieping is een groter appartement gerealiseerd. Deze woning heeft toegang via een trap of een (glazen)lift. Buiten een grote badkamer, slaapkamer, eetkeuken, berging en groot dakterras (zuid/west) behoort bij dit appartement een eigen garage.

Parkeren kan op eigen terrein.

Huurprijs is inclusief gas, water en elektra. Exclusief servicekosten vanaf € 175,- per maand.

Één appartement is ingericht en kan volledig gemeubileerd gehuurd worden.

Makelaar contact

Marijke Gast

06.50676900

Plattegrond

Details

Type

Slaapkamers

Appartement

1

Woonoppervlakte

Perceel

Badkamers

4

Bouwjaar

698

1912

Adresgegevens

Spoordonkseweg 16, Oirschot, Nederland

bottom of page