top of page

Chalet Sonnevanck 3

Oirschot

TE HUUR

2.000

Omschrijving

Chalet Sonnevanck, een begrip in Oirschot.


Een markante villa gelegen aan de Spoordonkseweg in Oirschot nabij het centrum. De woning is van vroeger uit een notariswoning gebouwd volgens de "Jugendstil" stijl. Deze kunststroming was tussen 1890 en 1914 op verschillende plaatsen in Europa erg populair, voornamelijk als reactie op het impressionisme.


Inmiddels is de villa in 2022/2023 omgebouwd tot 4 appartementen en super (na)geïsoleerd. Een appartement kan gebruikt worden door 1 of 2 personen. Drie woningen bevinden zicht op de begane grond alsmede een gezamenlijke keuken, aparte toiletten voor bezoek, een verblijfsruimte en eigen tuin of dakterras. Appartement nummer 3 bestaat uit een gezamenlijke entree maar heeft ook een eigen entree aan de zijkant van de villa, woonkamer, slaapkamer en eigen badkamer. Alles rolstoel toegankelijk. Tevens een eigen parkeerplaats en een eigen tuin met terras alsmede een gezamenlijke fietsenberging. Bezoek kan de auto kwijt of op eigen terrein of aan de Spoordonkseweg waar vrije parkeerhavens liggen.


De doelgroep is ouderen (55+) die samen willen koken, een kaartje leggen, fietsen, wandelen of gezellig van elkaars gezelschap genieten. De ervaring leert dat er veel eenzaamheid leeft onder ouderen. Ieder appartement heeft aan de achterzijde zijn eigen tuin/terras (zuid/west). Er is een gezamenlijke berging voor het plaatsen van (elektrische) fietsen. Ruimte voor eventuele scootmobielen is ook aanwezig. Bent u een keer moeilijk ter been of graag op uw eigen dan kunt u altijd gebruik maken van De Maaltijdservice. In uw eigen appartement kunt u uw koffiezetapparaat, een waterkoker en/of koelkast kwijt. De badkamers zijn voorzien van een wasmachineaansluiting.


De gezamenlijke keuken is modern en voorzien van een kookeiland, veel kastruimte, lades, een koelkast en vaatwasser op hoogte, een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een vriezer en een quooker.


(Op de eerste verdieping bevindt zich een royaal appartement. Deze woning heeft toegang via een trap en een eigen (glazen) lift. Buiten een grote badkamer, slaapkamer, eetkeuken, woonkamer, berging en een groot dakterras (zuid/west) om, behoort bij dit appartement een eigen garage alsmede een eigen parkeerplaats.)


Huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Servicekosten € 175,- per maand. Daaronder valt o.a. het schoonhouden van het gebouw en de ramen aan de buitenzijde, het schoonhouden van de gezamenlijke ruimtes, onderhoud buiten (tuinen/terrassen) en Wifi. Voor kleine hulpzaamheden thuis, aanvraag maaltijden en bijvoorbeeld schoonmaken in het eigen appartement kan gezorgd worden.


Nieuwsgierig geworden? Een geheel vrijblijvende bezichtiging is zo gemaakt; bel 06.50676900 en u krijgt Marijke Gast zelf aan de telefoon. Dit kleinschalige project is ontwikkeld door onszelf en geeft daardoor korte lijnen om het u zo goed mogelijk naar het zin te maken.

Makelaar contact

Marijke Gast

06.50676900

Plattegrond

Details

Type

Slaapkamers

Appartement

1

Woonoppervlakte

Badkamers

1

Bouwjaar

110

311

1912

Adresgegevens

Spoordonkseweg 16, Oirschot, Nederland

bottom of page