top of page

De Stille Wille 266

Oost, West en Middelbeers

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

250.000

Omschrijving

Op dit perceel rust een recht van erfpacht en opstal tot en met december 2028.

Stel dat u kiest om de tijdelijke pacht (dus de woning en het huren van de grond) over te nemen, dan bedraagt de vraagprijs € 250.000. Bij het overnemen van deze tijdelijke pachtconstructie is geen hypotheek mogelijk. Wel indien u meteen de grond erbij koopt. Dit mag ook later echter in ieder geval dient de grond vóór 31 december 2028 gekocht te worden. De grondprijs bedraagt momenteel € 148.875.

Wordt de grond niet meteen erbij gekocht dan bedragen de erfpachtkosten € 2742,71- per jaar (fiscaal aftrekbaar).


Deze Finse woning ligt midden in een mooie groene omgeving op een perceel 505 m2. De vrijstaande bungalow is gebouwd in 1990 en beschikt o.a. over dubbel glas, een (nieuwe) pellet kachel, nieuwe airco die kan verwarmen en koelen en 3 slaapkamers. Met een royale woonkamer voorzien van een schuin hoog plafond, een keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, uitstekend sanitair en een heerlijke tuin met zonneterras, is dit een plek waar je jezelf snel thuis zal voelen!


Wij nemen je mee in een rondleiding:


Via twee parkeerplaatsen aan de voorkant loop je middels een pad naar de voordeur. Bij binnenkomst in de hal vindt men mogelijkheid om de jassen op te hangen. Vandaar uit gaan we eerst naar de woonkamer.


De woonkamer heeft een vrij hoog plafond en is voorzien van een dakraam voor meer lichtinval en tuindeuren naar de zonnige tuin op het zuiden. De woonkamer kenmerkt zich tevens door natuurlijke houtstructuur en is voorzien van een goed werkende (nieuwe) pellet kachel en airco. De woonkamer heeft een open keuken met raampartij, waardoor je ook hier van voldoende natuurlijk licht kunt genieten.


De keuken zelf kenmerkt zich door lichte keukenkastjes en een licht werkblad. Het beschikt over een ingebouwde koelkast, een oven, keramisch en elektrische kookplaat, afzuigkap, close in boiler en een vaatwasser.


De badkamer heeft een douchecabine, een groot badmeubel met spiegel en twee wastafels alsmede een toilet. Tevens is hier de elektrische boiler gehangen, keurig afgewerkt met houten schotten.


De woning heeft drie slaapkamers waarvan momenteel 2 in gebruik zijn als kantoorruimte.

Middels een luik is het mogelijk om extra spullen netjes op te bergen op een bergzolder.


Tuin:


De woning heeft een royale tuin met lekker vrij gelegen. In de tuin kunnen overal loungeplekken gecreëerd worden. In deze tuin is het dan ook heerlijk toeven, zeker als het zonnetje schijnt. Grondwater pomp aanwezig. Je beschikt over een geïsoleerd tuinhuis met veranda. Er is genoeg bergruimte om tuingereedschap en fietsen uit het zicht te plaatsen.


Bijzonderheden van de woning:


 • Bungalow in goede staat

 • Bouwjaar 1990

 • Zonnige tuin, heerlijk vrij

 • Twee eigen parkeerplaatsen

 • Dak-, muren en vloer is geisoleerd

 • Overal dubbelglas

 • Glasvezel aanwezig

 • Pellet kachel geplaatst in de woonkamer; genieten in de avonduren met een wijntje

 • Gasloze woning

 • Energielabel is aangevraagd

 • Exploitatiekosten € 151,22 per maand voor algemeen onderhoud park: o.a. zwembad, verlichting, paden etc.

 • Erfpacht en opstalrecht van toepassing

Makelaar contact

Marijke Gast

06.50676900

Plattegrond

Details

Type

Slaapkamers

Finse Bungalow

3

Woonoppervlakte

Badkamers

1

Bouwjaar

87

370

1990

Adresgegevens

De Stille Wille 266, Oost-, West- en Middelbeers, Nederland

bottom of page