top of page

De Stille Wille 165

Oost, West en Middelbeers

TE KOOP

490.000

Omschrijving

Vrijstaande stenen bungalow met een nieuw goed geïsoleerd dak met zinken dakgoten. Het betreft één van de mooiste plekjes op het Landgoed de Stille Wille namelijk aan de zuid rand met vrij zicht over landerijen. Maar liefst 885 m² eigen grond. Parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein. Groot nieuw geïsoleerd vrijstaand bijgebouw/tuinhuis van 21 m². Ideaal als praktijkruimte of anderszins vanwege alle aanwezige nutsvoorzieningen, maar ook riolering die er naar toe loopt.


Indeling van de bungalow:

Woonkamer met een houtkachel en hoge ramen dit zorgt voor veel lichtinval. De open keuken is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting met o.a. koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser naast de boven- en onderkastjes. Lopen we verder dan komen we in een gang met toegang naar 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. In deze gang is tevens de bergzolder te bereiken via een vlizotrap. In de aangebouwde berging is de HR combiketel geplaatst alsmede zit daar de aansluiting voor het plaatsen van de wasmachine.


De buitenruimte:

De (bos) tuin ligt rondom de woning. Het hoofdterras ligt op het zuiden en kijkt uit over de landerijen. Rondom de woning zijn terrastegels gelegd, ieder uur van de dag kan er van de zon, de eekhoorns en allerlei soorten vogels genoten worden. Indien u gelukt heeft zijn er zelfs herten en reeën te spotten.


Algemeen:

• Eigen grond

• Permanente bewoning

• Recent is er een nieuw dak aangebracht, zeer goed geïsoleerd met stalen dakplaten gedekt en zinken dakgoten

• Vloerisolatie, alles voorzien van dubbel glas

• Verwarming via een HR combi ketel uit 2012

• Heerlijke bostuin rondom de woning waarbij de hoofdtuin gericht is op het zuiden

• Veel privacy en rust

• Grote raampartijen

• Grondwaterpomp aanwezig

• Parkeren kan op eigen terrein

• Stenen woning (waarvan er maar enkelen op het park aanwezig zijn); veel solider dan de veelal aanwezige houten woningen in deze bosrijke omgeving


Het landgoed beschikt over twee zwembaden, twee verlichte tennisbanen, een aantal visvijvers en jeu de boulesbanen. In de directe omgeving vindt u diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Ook kunt u fijne fiets- en wandeltochten maken door diverse uitgestrekte natuurgebieden in de directe omgeving zoals de Baest, natuurgebied de Kampina en de prachtige vennen in Oisterwijk, Oost-, West- en Middelbeers en Hilvarenbeek.


De ligging ten opzichte van de gezellige Brabantse dorpskernen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek is zonder meer gunstig te noemen. Hier vindt u een grote variatie aan horecagelegenheden, van gezellig-eenvoudig tot op Michelinster-niveau alsmede een scala aan exclusieve winkels.


De ligging ten opzichte van de gezellige Brabantse dorpskernen van de gemeenten Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek is zonder meer gunstig te noemen. Hier vindt u een grote variatie aan horecagelegenheden, van gezellig-eenvoudig tot op Michelinster-niveau alsmede een scala aan exclusieve winkels.

Makelaar contact

Marijke Gast

06.50676900

Plattegrond

Details

Type

Slaapkamers

Vrijstaande woning

3

Woonoppervlakte

Badkamers

1

Bouwjaar

72

885

1975

Adresgegevens

De Stille Wille 165, Oost-, West- en Middelbeers, Nederland

bottom of page