top of page

De Stille Wille 159

Oost, West en Middelbeers

VERKOCHT

325.000

Omschrijving

Heerlijk wonen in een stenen vrijstaande woning aan de rand van het park met weids zicht over weilanden. Deze bungalow met nieuwe kap (2015) is in een perfecte staat van onderhoud. In 2015 is de woning gemoderniseerd en geïsoleerd (dak en vloer). Als laatste zijn er in 2020 nog overal kunststof kozijnen aangebracht voorzien van HR ++ beglazing en zijn de muren na-geïsoleerd. De tuin is aangelegd door een tuinarchitect.

Als u binnen komt ervaart u een lichte woning met veel grote raampartijen. Daardoor zicht op de gehele tuin rondom de woning. Op het park zijn niet veel stenen woningen gebouwd. In deze bosrijke omgeving is dit een groot voordeel.

We rijden bij de receptie via een slagboom het park op. Deze slagboom gaat automatisch open voor de mensen die op het park wonen. De nummerborden van de auto's staan geregistreerd. Daarnaast is het mogelijk tegen een kleine vergoeding een "druppel" te kopen zodat ook bezoek/familie die vaker komen makkelijk het park binnen rijden. Bezoek kan daarnaast altijd bij de slagboom het adres intoetsen zodat de eigenaren/bewoners op het park vanaf hun telefoon/gsm de slagboom kunnen openen.

Wij naderen het adres en het tuinhek opent automatisch. Op eigen terrein kunnen 2 auto's geparkeerd worden.

Bij binnenkomst in de woning ervaren we een serene rust. Alles is tot in de puntjes verzorgd en goed onderhouden.

Vanuit de woonkamer is een schuifpui naar het zonneterras. De goed werkende houtkachel geeft sfeer en warmte.


De open keuken is voorzien van een vaatwasser (Miele), een (Bosch) inductiekookplaat, r.v.s. afzuigkap en koelkast. In de moderne royale badkamer vinden we een inloopdouche met glazen wand, een vrij hangend toilet en een wastafel met toebehoren.


De slaapkamer is momenteel een open geheel met de rest van de woning. Deze is op eenvoudige wijze af te zonderen. Verder aanwezig een c.v. ruimte tevens berging.


De elektra voorziening bestaat uit nieuwe groepen met aardlekschakelaars en krachtstroom.

Buiten in de tuin staat een tuinhuis voorzien van elektra met een sauna. Deze is eventueel ter overname. Ook vinden we nog een kleiner tuinhuis en een overkapping voor houtopslag.

Algemeen:

  • Dak-, muur- en vloerisolatie.

  • HR++ glas met kunststof kozijnen.

  • Schuifdeur hor aanwezig.

  • Verwarming via Intergas hete lucht verwarming. Warm water middels een boiler. Beide uit 2008 met onderhoudscontract.

  • Glasvezel aanwezig.

  • De eeuwigdurende pacht bedraagt € 3949 per jaar. Deze is aftrekbaar voor de belasting. Naast deze kosten moet u rekening houden met € 154,- per maand aan exploitatiekosten (onderhoud zwembad, park etc.). Hypotheek is mogelijk tot 100% van de koopsom c.q. taxatiewaarde indien het inkomen toereikend is, daarbij dient u rekening te houden met de te betalen erfpachtcanon.

Makelaar contact

Marijke Gast

06.50676900

Plattegrond

Details

Type

Slaapkamers

Bungalow

1

Woonoppervlakte

Badkamers

1

Bouwjaar

64

800

1980

Adresgegevens

De Stille Wille 159, 5091 WE Oost-, West- en Middelbeers, Nederland

bottom of page